Set Beko BIM 22302 X + HIC 64401

Popis produktu

Parametry produktu

Trouba
ano
Varná deska
ano

Parametry produktu

Trouba
ano
Varná deska
ano

Popis produktu

Mějte kontrolu, co se uvnitř děje Abyste nemuseli každou chvilku otevírat troubu a plýtvat drahocenné teplo, jsou trouby Beko vybavené halogenovým osvětlením. Pouhým pohledem přes dvířka tak budete vědět, zda už je jídlo dozlatova upečené.

Vítr ve vlasech patří na výlet, ne do kuchyně Inteligentní ventilátor v troubách Beko se zastaví ve chvíli, kdy otevřete dvířka trouby. Nehrozí tak, že vám vhrne horký vzduch do očí a navíc tím ušetří zase nějakou tu kačku za elektřinu. Podá jídlo až pod nos Teleskopické výsuvy jsou nedocenitelným pomocníkem při pečení. Je jedno, jak velké nebo těžké jídlo připravujete, stačí ho jen vysunout a bez námahy a spálenin můžete zjistit, zda už je váš oblíbený koláč upečený.

Naleštěná skla dvířek jako v galerii Zapomeňte na šroubovák, šroubky, rozebírání dvířek a lámání si hlavy, jak to vše smontovat správně zpátky. U trub Beko stačí jednoduše vycvaknout lištu, vyndat skla dvířek, vyčistit a snadno zaklapnout zpátky.

Typ trouby: Klasická
Typ varné desky: Sklokeramická
Funkce trouby: Grill s ventilátorem
Funkce varné desky: Duo zóna , Slider

  • 3D funkce pro víceúrovňové pečení
  • Dětský zámek
  • Systém SoftClose
  • Teleskopický výsuv brání popálení při manipulaci s plechy
  • Varná deska obsahuje 4 plochy
  • Duozóna dokáže sloučit dvě varné plochy do jedné velké
  • Symbol zbytkového tepla

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Ochrana podvozků a dutin","https://ochrana-podvozku-a-dutin.heureka.cz/"],["Držáky ke kamerám","https://drzaky-kamery.heureka.cz/"],["Klimatizace","https://klima.heureka.cz/"],["Via ferrata","https://via-ferrata.heureka.cz/"],["Mezistěny do včelích úlů","https://mezisteny-do-vcelich-ulu.heureka.cz/"],["Pánské funkční kalhoty","https://panske-sportovni-kalhoty.heureka.cz/f:31359:1/"],["Granule pro malé psy","https://krmivo-psy.heureka.cz/f:6663:428434;16119:534448/"],["Fotovoltaické a solární panely monokrystalické","https://fotovoltaicke-solarni-panely.heureka.cz/f:30615:42216187/"],["Antiparazitní šampony pro kočky","https://sampony-pro-kocky.heureka.cz/f:28262:1/"],["Dámské zimní vesty","https://damske-vesty.heureka.cz/f:15204:494223/"]],"Vybrané značky":[["Sety domácích spotřebičů Medion","https://sety-domacich-spotrebicu.heureka.cz/f:14788:59959000/"],["Sety domácích spotřebičů Kitchenaid","https://sety-domacich-spotrebicu.heureka.cz/f:14788:490396/"],["Sety domácích spotřebičů Brandt","https://sety-domacich-spotrebicu.heureka.cz/f:14788:479055/"],["Sety domácích spotřebičů Mora","https://sety-domacich-spotrebicu.heureka.cz/f:14788:479067/"],["Sety domácích spotřebičů Catler","https://sety-domacich-spotrebicu.heureka.cz/f:14788:517459/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat baterii do e-cigarety?","https://baterie-e-cigaret.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-baterii-do-e-cigarety/"],["Jak vybrat pomůcky na párty a oslavu?","https://party-oslavy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pomucky-na-party-a-oslavu/"],["Jak vybrat stolní pilu?","https://stolni-pily.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-stolni-pilu/"]],"Vybrané produkty":[["Livarno Home Regál nad pračku (bílá)","https://regaly-a-policky.heureka.cz/livarno-home-regal-nad-pracku-bila/"],["Dermacol Satin Báze pod make-up 30 ml","https://podkladove-baze.heureka.cz/dermacol-satin-baze-pod-make-up-30-ml/"],["Arcore BROOKE dámské","https://lyzarske-bryle.heureka.cz/arcore-brooke-damske/"],["Maxis Micro punčochové kalhoty bronz","https://tehotenske-puncochace.heureka.cz/maxis-micro-puncochove-kalhoty-bronz/"],["Unuo dětská softshellová bunda s fleecem autíčka tyrkysová","https://detske-bundy-a-kabaty.heureka.cz/unuo-detska-softshellova-bunda-s-fleecem-auticka-tyrkysova/"],["AlzaPower APW-ADTCTC01B FlexCore USB-C to USB-C 2.0 100W","https://usb-kabely.heureka.cz/alzapower-apw-adtctc01b-flexcore-usb-c-to-usb-c-2_0-100w/"],["NATIVE INSTRUMENTS Komplete Audio 6 MK2","https://zvukove-karty.heureka.cz/native-instruments-komplete-audio-6-mk2/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}