Nejnovější recenze ze sekce Sety domácích spotřebičů
- Vyrovnává se dnes i dobe
Nemám slov jsem v úžasu
- Teprve se učím ovládat ale zatím super
Sušička byla při výdeji poškozená. Druhá sušička byl jiný model než byla objednávka třetí sušička a třetí návštěva výdejního místa již klapka. Byla mi poskytnuta finanční kompenzace formou slevy na další nákup. Takže za mě se vše vyřídilo v pořádku.
Skvěle vypadá i funguje. Technologie opět pokročila! Spokojenost s funkcemi i komunikací přístrojů s námi. Doporučuji všem. Pozor není tam aqua stop-nečekal jsem, že to této cenové relaci není!
Super jednání,rychlé dodáni.Doporučuji
Set Hoover HW4 37XMBB/1-S + ND4 H7A1TSBEX-S
Lenka Obíralová
Přidáno: 11. listopadu 2024
(naposledy upraveno 11. listopadu 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- Vleze se do každé koupelny.
- Pračka opravdu tichá i při ždímání 1300 Otáček
- Spousty programů
- Krásný design
- Snadné ovládání
- Oceňuji wifi, ještě jsem nestihla vyzkoušet
- Sušička opravdu za dvě hodiny krásně vysuší prádlo do skříně
- Zatím žádná, nové je nové :-)
Opravdu krásný set který jsem zakoupila do malé koupelny, mám je postaveny na sebe a nemůžu se vynadívat. Hromady prádla zmáknou za jeden den :-)
Vzhledově krásný a funkční tak jak jsem očekávala.Doporučuji všem.
Skvělé spotřebiče
Velký prostor bubnu pračky i sušičky, výborná 10 léta záruka na motor. Pěkně pere a standartě suší jak má.
- Levné, hezké, fungují
- Pračka je na boku uprostřed mírně deformovaná. Nevím zda je to z výroby nebo mojí opatrnou manipulací v autě, ale výrobce by mohl dát na bok malý papundekl aby to bylo chráněné. Snad to nemá vliv na funkčnost.
- Sušičku mám na pračce na rámečku. Při ždímání se to tak třese, že pokud mám něco na sušičce, tak to spadne dolu.
červená barva nám rozzářila kuchyŇ
- Nádherný moderní spotřebiče, krásná barva, tiché, mnoho programů wifi , aplikace funguje skvěle , návody k úsporám, jsem nadšená. Sušička disponuje držákem na boty, lehký přístup k filtru. U pračky nezapomeňte odstranit aretační šrouby k bubnu
- Nerezový okraj dvířek asi nebude nerez, ale jen folie, pračka nemá dno , ale jen krytí něčím jako tvrdý papír, materiály možná nevydrží tak dlouho jako záruční doba motoru , ale to se prostě čeká v této cenové hladině
Spotřebiče splňují všechny požadavky dnešního spotřebitele. Propojení s mobilem , dělá s těchto spotřebičů zábavu, krásná barva a nečekané inovace potěší . Rozhodně se této značky nebojte. I já dřiv kupovala tradiční ověřené značky, bosch, elektrolux atd . Dnes už mě neoslovují
Velmi dobrý
- A třída, velmi tiché
zatím pouze rozbaleno,čekám na odborníka,aby sadu zapojil. Ani trouba nemá přímý vstup do zásuvky
Rychlovarná konev má pěkný design. Funguje dobře. Objem super pro čtyřčlennou rodinu.
- ještě není zabudován a připojen
Jednoduché ovládání, zatím spolehlivý. Teprve se s produktem seznamujeme.
Zboží jsem kupovala na radu své kolegyně, která je maximálně spokojena.
Já zatím vyzkoušeno nemám.
Jednoduchá obsluha, velká variabilita