Nejnovější recenze ze sekce Sety domácích spotřebičů
- Suší, pere na výbornou
Vše funguje, jak má, jsem spokojená.
zatím nevyzkoušeno, ale vypadá dobře.
- Pračka - vše OK (programy, kvalita praní, dálkové ovládání + aplikace
- Sušička - vše OK, jednoduché čištění filtru
- Úzké spotřebiče- vhodné do malých prostor
- Prodloužená záruka
- Design
- Pračka - nesedí lícovaní s kaslíkem na prášek (kvalita zpracování)
- Sušička - nevím zatím, zda je problém v plnění, ale některé programy prádlo zcela nevysuší.
- Nelze změnit dvířka otvírání.
Moderní spotřebiče vhodné do malých prostor. Žádné vážné nedostatky.
- Vše Ok
- Žádné
Zboží je prozatím zabaleno.
- Sušička opravdu vyčistí z oblečení všechen prach
- Super produkt
- Pěkný čelní design pračky
- Sušička překvapuje svou výkonností
- Škála programů sušení - hodně jich používám
- Sušička - velký buben
- Pračka i sušička - pohodová manipulace v bytě až do koupelny
- Sušička - praktická možnost na napojení do odpadu, nechtěla bych stále vylévat nádobu.
- Doporučuji používat do sušičky koule - s nimi a bez nich je rozdíl v prosušení prádla. Vyzkoušena několikrát varianta S i BEZ.
- Pračka na 6kg tím, že je slim mě překvapila na hloubku malým bubnem. Byla jsem zvyklá na 7kg pračku, tak jsem neviděla velký rozdíl v pořízení pračky na 6kg, ale mám problém do ní naskládat várku na praní, aniž by prádlo průběžně nevyskakovalo než dvířka zavřu. A musím opravdu várku zmenšit.
- Sušička i pračka - návod s mnoha nejasnostmi a chybějícími informacemi a radami - několikrát jsem dohledávala info a rady na webu a pomohly videa od lidí na YT.
- Pračka - Download programů a zprovoznění aplikace HomeWhiz mi zabralo neuvěřitelně času, zase pomohl až AJ videonávod. A čekala jsem od stažených programů víc, kdo má praxi s praním a zkoušel různé programy i jiných praček, vystačí si s přednastavenými a ruční úpravou teploty, otáček odstředění a času.
- Sušička výkonem a účinností skvělá, zato hlučnost je výrazná.
- Moje 1.sušička v praxi, tak jsem objevovala, že aviváž do pračky před sušením NE a jak tedy aspoň lehce provonět prádlo ze sušičky. Vše ale jde, když se zkoumá a zkouší.
- Sušička - překvapující je, že čistím filtr po každé várce, filtr je výrazně zanesený - to ale není chyba sušičky, jen je to překvapující, co z prádla jde.
- Pere
- Ždímá
- Suší
- Méně hlučné než předchozí pračka
- Úzká pračka
- Úzká sušička
- Dobré zpracování
- Nejdou přemontovat dvířka
Přačka super zatím používáme typden a vypadá, že dělá to co bychom od pračky očekávali. Programy jsou popsané slušně talže můžou prát i chlapy :D co se týče sušičky tak prádlo krásně suché, až jednou guma od tepláků, ale řekl bych že to bylo plností sušičky kdo ví. Jinak programy jsou relativně únosné. Jde hlavně o výsledek a ten je myslipm vůči ceně super.
- Je perfektní
- Výborná káva
+ vše ok
- moderní design
- propojení s aplikací
- velikost do malé koupelny
- pračka je opravdu tichá
- sušička má skvěle vyřešený zásobník na vodu
- sušák bot jako dárek - poteší
Ideální pár do malé koupelny.
Pračka tichá, vše ok....
Jsem velice spokojená.obsluha jednoduchá. Ovládání v češtině. Pračka velmi tichá. Sušička taky super.
- funkcnost
- Set BEKO je podle mích představ
krásný set, jsem nadšená
konvice je lehká, krásně se z ní nalévá voda
topinkovač také chválím, jen mi chybí nástavec na rozpékání pečiva. ale za tu krásu to stojí :-)
- Skvělý design i funkčnost