Nejnovější recenze ze sekce Sety domácích spotřebičů
Z objednaného zboží nebylo žádné zatím použito v takovém rozsahu, který by umožňoval vyjádření k
jeho kvalitě
- Trouba je naprosto fantastická, splnila veškerá má očekávání.
- Funguje skvěle, ovládání je intuitivní jak na mobilu nebo tabletu. Člověk velmi rychle pochopí, jak s tím zacházet. Zkusila jsem péct i přesně podle naprogramovaných receptů a výsledek stál opravdu za to. Fantastické!!!! Nemá to absolutně žádnou chybu.
- Nádherný design
- Indukční deska jako součást setu je taky nádherná, voda vře na ní okamžitě díky funkci booster, což je naprostá paráda a úspora času.
- Pokud někdo váhá s koupí, tak rozhodně doporučuji, nebudete zklamáni, právě naopak.
- Tento set je naprostá výhra v loterii a jsem moc šťastná, že ho mám.
- Vůbec žádná
- Cena,jednoduchost
- Nevím
Super vše.
- vzhledově i funkčně super
- Super vzhled,velká spokojenost
pračka i sušička je velmi tichá, ovládání v českém jazyce, pěkně pere a dobře suší
- cena v setu
Kvalita
vše perfektní, pro mne konečně skvělý set, na který jsem dlouho čekala. Líbí se mi extra programy, snadná obsluha.
Určitě doporučím dál.
žádná negativa
- Varná deska je super, trouba peče perfektně, výborné jsou pojezdy
Dobrá cena, kvalitní a hezky vypadá
- moderní vzhled, hezký doplněk do kuchyně
tichý chod
Vše ok
AEG je značka, se kterou jsem měl ty nejlepší zkušenosti. Myčka mi vydržela bezmála 20 let, dnes už ale v servisu tvrdí, kdeže loňské sněhy jsou...
Uvidíme.
- Design
- V pripade tohoto "neknoflikoveho" provedeni celkem jednoducha obsluha
- Pomer cena/vykon v porovnani s jinymi produkty (AEG, Bosch)
Kvalitne zpracovano, velmi tiche rotacni cerpadlo, krasny retro design, skvele ventily horke pary a vody, uzasne a kvalitne zpracovane paky, 2bojler
pŘÍLIŠ BRZY NA JAKÉKOLIV HODNOCENÍ, TEPRVE JSEM TO VYBALILA. oDPOVÍD ZA DVA MĚSÍCE, POKUD MNE ZNOVU OSLOVÍTE.
Odzkoušeno pouze krátce. Trouba je velice tichá. Indukční deska proti předchozí sklokeramice velice rychlá, ale lehce vrní. Zatím spokojenost.