Nejnovější recenze ze sekce Sety domácích spotřebičů
- Pračka zatím naprostá spokojenost je tak tichá,že o ní ani nevíme . Ovládání jednoduché v českém jazyce
- Sušička naprostá spokojenost . Ovládání jednoduché v českém jazyce
- Jediná nevýhoda u sušičky je ,že čas na ukazateli je čistě orientační ,když se jí zdá prádlo suché ukončí program předčasně.
Poměr funkce cena tohoto setu je opravdu paráda. Pračka Pere vše a dobře sprchování a pára dodá prádlu jemnost a svěžest a to vše podpoří sušička .
- Ideální pro naprosté začátečníky
- Bytelný výrobek, kvalitní
- Snadná obsluha, ale pozor, fakt si přečtěte návod k použití, není to jen zapnout knoflík a máte hotovo, o tom to není
- Příprava kávy v tomto produktu je opravdu malý obřad, odměnou je fakt výborná chuť espressa nebo cappucina, latté atd.
- stanete se domácími baristy, ale fakt
- Asi to nebude vypadat věrohodně, ale fakt jsem žádnou nenašel a jsem za to doposud velmi rád.
Pokud očekáváte produkt, kde zmáčknete jen 1 tlačítko a je hotovo, tak si tento výrobek nekupujte. Ale pokud chcete fakt výborné espresso a nebo capuccino, latté atd, tak je tento výrobek výborná volba. Chce si to však přečíst rozhodně manuál a chce to ze začátku vaší trpělivost. Vyzkoušet si hrubost mletí zrnek kávy, to je zásadní věc, pěkně upěchovat tamperem a já si např. změnil množství vody na 1 šálek a i u tlačítka na 2 šálky. (ale nemusíte, je nastaveno od výrobce). Napěňovač mléka je výborný, pěna z mléka jen tak nespadne a budete odměněni fakt výborným capuccinem jako od profesionála z kavárny. Chce to však trpělivost a zkoušet. Nebyl jsem před nákupem žádným kávomilem, výrobek jsem koupil jako dárek, ale od pořízení tohoto přístroje jsem se začal zajímat o kávu a vybírám si další druhy zrnkové kávy. Tak že přístroj rozhodně doporučuji ostatním a i když jsem se drobátko přístroje bál, tak nelituji nákupu a teď nechci přístroj urazit, ale myslím si, že je ideální pro úplné začátečníky a budoucí domácí baristy.
kvalitní výrobek za dobrou cenu
Skvěle se hodí do malé koupelny. Dobrá velikost a vzhled.
Jsem moc spokojená, funguje jak má.
- funguje tak jak má
- dobrá udržitelnost - snadno se umývá
- nevím o ničem zatím
Spokojen
Ještě jsem nevyzkoušela.
Kvalitní zboží
pěkný,spokojená se vzhlemem
- Lepsi nez predchozi model
dobré
- ostré a kvalitní titanové nože
- díky vakuu potraviny jako avokádo neoxidují
- nádoby vypadají kvalitně a odolně
- výkonný mixér
- krásný design
- uvidíme
často mixujeme kvůli dětem na polévky, smoothie a pyré je výborný
Tichá, snadné ovládání, přehledné programy. Super set.
- Výkon 1 500 W
- Ostré nože
- 2 velké nádoby
- Mixování a uložení ve vakuu
- Luxusní pračka i sušička za velmi slušné peníze.
- Připojení na Wi-Fi
- Super aplikace, notifikace po skončení praní a sušení.
- Řazení programů v menu, automatické nabídky, doplnění jiných z aplikace.
- 20 let záruka na motor.
- Jednoduché ovládání.
- Při postavení na sebe do komínu nejde sehnat bílý mezikus s výsuvem, nikdo není schopen říct (ani oficiální Samsung podpora), kdy a jestli vůbec někdy ještě bude.
- Naprostá spokojenost
- Set
- Dělá co má a dobře u toho vypadá
- Mixuje skvěle
- Používám několikrát denně na ovoce, zeleninu i proteinové drinky
- lehké nádoby
- tichý chod
doporučuju
- prostě krasavec - tedy oba
až na pískací - vrzací extrakční páku ( po 3 týdnech ) je stroj ok .. Gumový pach z hlavy snad zmizne po nandání silikon těsnění..
Mlejna zatím bez výhrad .
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »